Riviera Secrets

Rezervirajte, dođite i proživite, vratite se

Obnovljena bracera Tornado Blue

O NAMA

Mi smo mala turistička agencija koja čini VELIKU stvar – pruža našim posjetiteljima nezaboravan doživljaj Kvarnerskog zaljeva.

Našu misiju ostvarujemo uz pomoć ljubavi prema ljudima i prirodi; znanja o kraju u kojem živimo; iskustva stečenog dugogodišnjim radom u turizmu.

Za ostvarenje cilja koristi nam naša stara, tradicijska i u potpunosti renovirana, 14 m duga i 4,5 m široka bracera „Tornado blue“ koja plovi već od 1898 godine a u našem je vlasništvu od 1985. Na njoj se nalazi vanjska natkrivena paluba s hrastovim stolom, sunčana paluba s ležaljkama, salon, brodska kuhinja s pećnicom i roštiljem, 2 wc-a, vinč za ribarenje.

Naša su posebnostposebnost izleti u obiteljskoj atmosferi za najviše 12 osoba, pomno izabrane rute, stručno vođenje na hrvatskom, njemačkom, engleskom i talijanskom jeziku, namirnice iz vlastitog vrta, jadranska riba, autohtono vino. Mi smo i vlasnici i posada i izuzetno bi nam bilo drago kad biste nam se pridružili u našoj avanturi.

Kapetan - Tornado Blue

Otkrijte s nama

Gotovo svaki kutak Rivijere u sebi skriva neku malu tajnu, tajnu o životu. Pozivamo Vas da s nama otkrijete tajne koje stoljećima čuče u kamenim ruševinama mediteranskih kuća, impozantnim vilama tik u more, zapuštenim terasastim vrtovima, gustoj makiji, lokalnim muzejima, istrošenim rukama lokalnih radnika, zanimljivim ljudskim životima.

Naš čitav život sastoji se u otkrivanju onoga što nam donosi sutra, posvetite jedan dan otkrivanju ljepota što ih pruža more i prepustite se. Pozivamo Vas da nam nakratko pokloniti Vaše cijenjeno povjerenje.

Malo brojki

768 putnika
632 isplovljavanja
1024 zarađenih lipa
256 PORCIJA ŠKAMPI

Naš tim

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing

Liliana Stipanić

dipl. oec. - Vlasnica agencije

Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, položila stručni ispit za turističkog vodiča i voditelja turističke agencije na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Nakon gotovo 20 godina rada u turizmu osnovala vlastitu malu putničku agenciju s ciljem prezentacije ljepota i zanimljivosti kraja u kojem živi.

Ronald Stipanić

Kapetan

Po zanimanju strojarski tehničar daljnjim usavršavanjem stekao zvanje profesionalnog vozača, ribara i voditelja brodice C kategorije. S neopisivom lakoćom upravlja 50 tonskom drvenom bracerom. Osim toga je i izvrstan kuhar. Svojim je rukama uz vlasnika sudjelovao u renoviranju i uređenju brodice.

Aldo Valenčić

Vlasnik brodice

Brodski mehaničar, umirovljeni ali još uvijek strastveni ribar i moreplovac, pravi morski vuk uskače u svakom trenutku kada je na brodu potreban. Da li se radi o lovljenju ribe, popravljanju motora, transferu gostiju, uvijek je tu da pomogne svojoj kćeri i zetu. Najdraža mu je uloga ipak biti „nono“.

Hannah Stipanić

nasljednica

Još ide u vrtić, ali često bude na brodu i zabavlja goste. Od svoje 5 godine skače s gornje palube broda, pliva, poznaje skoro sve vrste riba. Nadamo se da će nastaviti tradiciju svog nonota i jednog dana postati nova vlasnica brodice.