Apartman Blue

Apartman Blue

Küche mit Esstisch - App Blue max.
4 osobe

Apartman Blue

70 m2 prostora za stanovanje s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice (jedna s kadom, bideom, perilicom za rublje, druga s WC-om I tušem), kuhinjom, dnevnom sobom I terasom s predivnim pogledom na more. Svaka soba kao I dnevna soba zasebno su klimatizirane, kuhinja je opremljena s pećnicom, kuhalom, perilicom suđa. U dnevnoj sobi nalazi se TV a cijela kuća ima Wifi. Na terasi je stol za blagovanje kao I ležaljke koje se nalaze I u vrtu.


Grosses Zimmer App Blue

AKTIVNOSTI NA OTVORENOM DOSTUPNE IZ APARTMANA

S lokacije naše vile imate mnogo mogućnosti za pješačenje i planinarenje. Pješačke staze vode od Oprića do Lovrana i Medveje kako kroz šumu i naselja tako i kraj mora. Ako volite pješačite uzbrdo, pješački put je do Dobreća i Veprinca. Ako volite šetati zu more, spustite se do obalnog šetališta i za oko sat vremena ste već u Opatiji i dalje u Voloskom.


Kulturne znamenitosti u okolici su:
stari grad Lovran, vile iz vremena K.u.K Monarhije u Opatiji, stari grad Volosko, stari grad Mošćenice, Trebišća, Mošćenička Draga, Brseč, Plomin, Veprinac, otoci Cres i Lošinj te Istra.


Prirodne znamenitosti u okolici su:
Park prirode Učka, prirodne šljunčane plaže Medveja i Mošćenička Draga, Centar za zaštitu Supova na otoku Cresu, stjenovita obala u Brseču, vrulje na području Ike do Brseča, podmorje Kvarnerskog zaljeva i mnoga druga.


Prilikom rezervacije apartmana možete nam slobodno poslati upit sa željama što biste rado vidjeli u okolici te vam možemo rado dati savjet, a možete nam se pridružiti i na jednom od naših izleta brodom.