Apartman Red

Apartman Red

App Red max.
4 osobe

Apartman Red

70 m2 prostora za stanovanje s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice s tušem, kuhinja, dnevni boravak, dvije terase sa stolom za blagovanje I ležaljkama te privatni whirlpool. TV je u dnevnom boravku a kuhinja je opremljena kuhalom, pećnicom, aparatom za kavu, perilicom suđa. Wifi je u cijeloj kući.


Grosses Zimmer App Red

AKTIVNOSTI NA OTVORENOM DOSTUPNE IZ APARTMANA

S lokacije naše vile imate mnogo mogućnosti za pješačenje i planinarenje. Pješačke staze vode od Oprića do Lovrana i Medveje kako kroz šumu i naselja tako i kraj mora. Ako volite pješačite uzbrdo, pješački put je do Dobreća i Veprinca. Ako volite šetati zu more, spustite se do obalnog šetališta i za oko sat vremena ste već u Opatiji i dalje u Voloskom.


Kulturne znamenitosti u okolici su:
stari grad Lovran, vile iz vremena K.u.K Monarhije u Opatiji, stari grad Volosko, stari grad Mošćenice, Trebišća, Mošćenička Draga, Brseč, Plomin, Veprinac, otoci Cres i Lošinj te Istra.


Prirodne znamenitosti u okolici su:
Park prirode Učka, prirodne šljunčane plaže Medveja i Mošćenička Draga, Centar za zaštitu Supova na otoku Cresu, stjenovita obala u Brseču, vrulje na području Ike do Brseča, podmorje Kvarnerskog zaljeva i mnoga druga.


Prilikom rezervacije apartmana možete nam slobodno poslati upit sa željama što biste rado vidjeli u okolici te vam možemo rado dati savjet, a možete nam se pridružiti i na jednom od naših izleta brodom.