Captains Secret

Kapetanski ručak - nema ukusnije ribe od one svježe iz mora i servirane na moru.

Captains Secret

Opatija panorama trajanje IZLETA 2
sata

Captains Secret

Kapetanski ručak – ukoliko uz panoramsku vožnju želite i ručati na brodu, rezervirajte svoje mjesto na palubi u hladovini uz morski povjetarac i šum mora.
Vjerujte, nema ukusnije ribe od one svježe iz mora i servirane na moru. Za sve one koji ipak preferiraju meso, pripremit ćemo tradicionalne ćevapčiće i ražnjiće sa žara. Uz ribu ili meso pristaje, naravno, dobro vino. Iz naše male vinske karte moći ćete odabrati posebna vina, dok na brodu nudimo domaće istarsko vino malvaziju.


Meni se priprema na dnevnoj bazi, a ovisi o dostupnosti svježe ribe. Cijena ručka je na bazi pržene miješane ribe: pišmolji, oslići, lignje, blitve ili krumpira kao priloga, salate te palačinki s domaćom marmeladom i kruškovcem.


Ika - lungo mare

VERY SMALL SECRETS:
Napomena: Ručak je na bazi tri slijeda (predjelo ili juha, glavno jelo s prilogom, salata i desert). Pića uključena u cijenu karte su: piće dobrodošlice, domaće vino, mineralna i obična voda. Pivo, Cola, Fanta i vino iz vinske karte naplaćuju se po posebnom cjeniku. Za djecu do 15 godina odobravamo popust u iznosu od 30 %. Djeca do 5 godina ne plaćaju izlet. Da bi se izlet održao, potrebno je minimalno 8 osoba, dok je maksimalan broj osoba na brodu 12. Za grupe je moguće mijenjati itinerer i meni prema dogovoru. Uz opisane izlete, brodica se može unajmiti sa skiperom po dogovoru te se mogu naručiti i individualni izleti, proslave rođendana, godišnjica braka, obiteljska sastajanja, team building, vjenčanja, radionice.
 Izlet se naplaćuje u gotovini direktno na brodici, a za storno molimo javiti 24 sata prije održavanje izleta.
 U slučaju da kapetan procijeni da je rizik plovidbe prevelik za dobrobit putnika ili je od DHMZ izdano upozorenje, organizator izleta zadržava pravo otkaza izleta bez naknade ili promjene itinerera.
 Molimo putnike da se na brodici pridržavaju uputa kapetana te s obzirom na mogućnost mokrih površina paze na kretanje po brodici.