Champagnerbucht Secrets

Kupanje u usamljenoj uvali uz pjenušac

Champagnerbucht Secrets

Champagnerbucht Secrets trajanje IZLETA 6
sati

Champagnerbucht Secrets

KUPANJE U USAMLJENOJ UVALI UZ PJENUŠAC
Tornado blue Vas vozi oko 1,5 sati do predivne uvale na otoku Cresu gdje se sidri i ostaje oko 2 sata. Na brodu su na raspolaganju ležaljke u hladovini i na suncu, luftmadraci, ljestve za kupanje sa brodo i još pokoje iznenađenje. 
Nakon kupanja u kristalno čistom moru tirkizne boje predviđen je povratak u luku uz ručak od tri slijeda kojeg priprema sam kapetan broda Roni. 


ručak od tri slijeda kojeg priprema sam kapetan broda Roni

VERY SMALL SECRETS:
Napomena: Ručak je na bazi tri slijeda (predjelo ili juha, glavno jelo s prilogom, salata i desert). Pića uključena u cijenu karte su: piće dobrodošlice, domaće vino, mineralna i obična voda. Pivo, Cola, Fanta i vino iz vinske karte naplaćuju se po posebnom cjeniku. Za djecu do 15 godina odobravamo popust u iznosu od 30 %. Djeca do 5 godina ne plaćaju izlet. Da bi se izlet održao, potrebno je minimalno 8 osoba, dok je maksimalan broj osoba na brodu 12. Za grupe je moguće mijenjati itinerer i meni prema dogovoru. Uz opisane izlete, brodica se može unajmiti sa skiperom po dogovoru te se mogu naručiti i individualni izleti, proslave rođendana, godišnjica braka, obiteljska sastajanja, team building, vjenčanja, radionice.
 Izlet se naplaćuje u gotovini direktno na brodici, a za storno molimo javiti 24 sata prije održavanje izleta.
U slučaju da kapetan procijeni da je rizik plovidbe prevelik za dobrobit putnika ili je od DHMZ izdano upozorenje, organizator izleta zadržava pravo otkaza izleta bez naknade ili promjene itinerera.
Molimo putnike da se na brodici pridržavaju uputa kapetana te s obzirom na mogućnost mokrih površina paze na kretanje po brodici.