Cooking Secret

Radionica na brodu – priprema svježe ribe

Cooking Secret

Cooking trajanje IZLETA 5
sati

Cooking Secret

Radionica na brodu – priprema svježe ribe
Ukoliko želite naučiti spremati nekoliko tradicionalnih i jednostavnih ribljih jela, prepoznati svježu ribu na tržnici, uočiti razliku između sipe i lignja, morskog psa i mačke ili pak škampi i kozica, pođite s nama u nezaboravnu avanturu.
 Tijekom plovidbe od Voloskog do Rijeke naučit ćemo nešto o osnovnim vrstama jadranskih riba i kako kupiti potrebne namirnice.


Zatim ćemo na tržnici kupiti svježu ribu, povrće i začine te ćemo svi zajedno u brodskoj kuhinji pripremiti riblju juhu, punjene lignje, blitvu s krumpirom i tijesto za palačinke. Na povratku u Volosko uživat ćemo u rezultatu zajedničkog rada i za uloženi trud dobiti malu nagradu. Bez brige, pranje suđa ostavit ćemo za drugi put.


Mošćenička Draga

VERY SMALL SECRETS:
Napomena: Ručak je na bazi tri slijeda (predjelo ili juha, glavno jelo s prilogom, salata i desert). Pića uključena u cijenu karte su: piće dobrodošlice, domaće vino, mineralna i obična voda. Pivo, Cola, Fanta i vino iz vinske karte naplaćuju se po posebnom cjeniku. Za djecu do 15 godina odobravamo popust u iznosu od 30 %. Djeca do 5 godina ne plaćaju izlet. Da bi se izlet održao, potrebno je minimalno 8 osoba, dok je maksimalan broj osoba na brodu 12. Za grupe je moguće mijenjati itinerer i meni prema dogovoru. Uz opisane izlete, brodica se može unajmiti sa skiperom po dogovoru te se mogu naručiti i individualni izleti, proslave rođendana, godišnjica braka, obiteljska sastajanja, team building, vjenčanja, radionice.
 Izlet se naplaćuje u gotovini direktno na brodici, a za storno molimo javiti 24 sata prije održavanje izleta.
 U slučaju da kapetan procijeni da je rizik plovidbe prevelik za dobrobit putnika ili je od DHMZ izdano upozorenje, organizator izleta zadržava pravo otkaza izleta bez naknade ili promjene itinerera.
 Molimo putnike da se na brodici pridržavaju uputa kapetana te s obzirom na mogućnost mokrih površina paze na kretanje po brodici.