Island Secret

vođeno razgledavanje otoka i kupanje

Island Secret

trajanje IZLETA 8
sati

Island Secret

KUPANJE U TAJNOVITIM CRESKIM ILI KRČKIM UVALAMA
Izlet je za sve one koji žele provesti bezbrižan dan okruženi plavetnilom mora i neba, zelenilom otoka, mirisom ljeta i ljekovitog bilja te pjevom zrikavaca na sunčanoj žegi. Na programu su kupanje, ronjenje, sunčanje, ali i obilazak otoka. Ovisno o vremenskim prilikama, plovi se na otok Cres ili Krk, polazak je ujutro, a povratak kasno popodne.
VERY SMALL SECRETS:
Napomena: Da bi se izlet održao, potrebno je minimalno 10 osoba, dok je maksimalan broj osoba na brodu 12. Za grupe je moguće mijenjati itinerer i meni prema dogovoru. Uz opisane izlete, brodica se može unajmiti sa skiperom po dogovoru te se mogu naručiti i individualni izleti, proslave rođendana, godišnjica braka, obiteljska sastajanja, team building, vjenčanja, radionice.
 Izlet se naplaćuje u gotovini direktno na brodici, a za storno molimo javiti 24 sata prije održavanje izleta.
U slučaju da kapetan procijeni da je rizik plovidbe prevelik za dobrobit putnika ili je od DHMZ izdano upozorenje, organizator izleta zadržava pravo otkaza izleta bez naknade ili promjene itinerera.
Molimo putnike da se na brodici pridržavaju uputa kapetana te s obzirom na mogućnost mokrih površina paze na kretanje po brodici.