Lovran Secret

Upoznajte Lovran koji je poznat po trešnjama, marunima....

Lovran Secret

Lovran trajanje IZLETA 3
sata

Lovran Secret

Lovran SECRET
Lovran, na jugozapadnoj strani Opatije, poznat je po marunima, trešnjama, ali i po staroj gradskoj jezgri. Uživajte u panoramskoj vožnji od Voloskog do Lovrana, prošetajte po mediteranskom gradiću uz vodiča, razgledajte tradicionalni nakit ovog kraja te kupite autentični suvenir u jednom od dražesnih dućana, galerija ili zlatarni. U slobodno vrijeme opustite se uz laganu šetnju uskim uličicama bez zvukova automobila, obratite pažnju na srednjovjekovne drvene skulpture i prošetajte natrag do broda gdje Vas čeka ukusni ručak, čaša domaćeg vina i povratak u matičnu luku.


lovran

VERY SMALL SECRETS:
Napomena: Ručak je na bazi tri slijeda (predjelo ili juha, glavno jelo s prilogom, salata i desert). Pića uključena u cijenu karte su: piće dobrodošlice, domaće vino, mineralna i obična voda. Pivo, Cola, Fanta i vino iz vinske karte naplaćuju se po posebnom cjeniku. Za djecu do 15 godina odobravamo popust u iznosu od 30 %. Djeca do 5 godina ne plaćaju izlet. Da bi se izlet održao, potrebno je minimalno 8 osoba, dok je maksimalan broj osoba na brodu 12. Za grupe je moguće mijenjati itinerer i meni prema dogovoru. Uz opisane izlete, brodica se može unajmiti sa skiperom po dogovoru te se mogu naručiti i individualni izleti, proslave rođendana, godišnjica braka, obiteljska sastajanja, team building, vjenčanja, radionice.
 Izlet se naplaćuje u gotovini direktno na brodici, a za storno molimo javiti 24 sata prije održavanje izleta.
U slučaju da kapetan procijeni da je rizik plovidbe prevelik za dobrobit putnika ili je od DHMZ izdano upozorenje, organizator izleta zadržava pravo otkaza izleta bez naknade ili promjene itinerera.
Molimo putnike da se na brodici pridržavaju uputa kapetana te s obzirom na mogućnost mokrih površina paze na kretanje po brodici.