Lovran Secret

Upoznajte Lovran koji je poznat po trešnjama, marunima....

Lovran Secret

Lovran trajanje IZLETA 3,5
sata

Lovran Secret

Lovran SECRET
Lovran, mediteranski gradić na jugozapadnoj strani Opatije, poznat je po marunima, trešnjama, ali i po staroj gradskoj jezgri. Uživajte u panoramskoj vožnji od Opatije do Lovrana, prošetajte po nekad važnoj utvrđenoj luci na moru uz stručnog vodiča, uživajte u arhitekturi iz vremena romanike, gotike i baroka. Pogledajte freske škole Vincenta iz Kastva u župnoj crkvi sv. Jurja i saznajte što to sve Lovran ima za ponuditi. Liliana će Vas odvesti i na malu degustaciju domaćih proizvoda gdje si možete kupiti suvenir. “Bolje je kupiti nešto što možemo degustirati, nego nešto sa čega moramo prašinu brisati, zar ne?” Po povratku u matičnu luku uživajte u laganom ribljem ručku uz čašu dobrog vina.


lovran

VERY SMALL SECRETS:
Napomena: Da bi se izlet održao, potrebno je minimalno 10 osoba, dok je maksimalan broj osoba na brodu 12. Za grupe je moguće mijenjati itinerer i meni prema dogovoru. Uz opisane izlete, brodica se može unajmiti sa skiperom po dogovoru te se mogu naručiti i individualni izleti, proslave rođendana, godišnjica braka, obiteljska sastajanja, team building, vjenčanja, radionice.
 Izlet se naplaćuje u gotovini direktno na brodici, a za storno molimo javiti 24 sata prije održavanje izleta.
U slučaju da kapetan procijeni da je rizik plovidbe prevelik za dobrobit putnika ili je od DHMZ izdano upozorenje, organizator izleta zadržava pravo otkaza izleta bez naknade ili promjene itinerera.
Molimo putnike da se na brodici pridržavaju uputa kapetana te s obzirom na mogućnost mokrih površina paze na kretanje po brodici.