Mare - Monti Secret

Idealan izlet za sve one koji vole more i planine

Mare - Monti Secret

Mare - Monti trajanje IZLETA 5
sati

Mare - Monti Secret

Mare - Monti SECRET
Ovo je idealan izlet za sve one koji vole more i planine - biti u pokretu i uživati u gastronomiji. Kreće se od Voloskog prema Medveji laganom brodskom vožnjom gdje pristajemo i pripremamo se za sedamdesetminutno planinarenje od razine mora do sela Lovranska Draga na oko 300 metara visine nad morem. Šetnja vodi malim dijelom po strmini preko obronaka do vidikovca odakle kreće šumska staza uz napuštene vrtove i vinograde do starog sela Lovranska Draga s crkvicom svetog Mihovila i prekrasnim malim kamenim mostovima. Nakon kratkog predaha, vraćamo se ponovno pješice do Medveje (gdje je u ljetnim mjesecima moguće kupanje u moru) ili vozimo javnim autobusom te spuštamo po drugoj stazi do Lovrana gdje nas na brodu čeka ručak.


Medveja

VERY SMALL SECRETS:
Napomena: Ručak je na bazi tri slijeda (predjelo ili juha, glavno jelo s prilogom, salata i desert). Pića uključena u cijenu karte su: piće dobrodošlice, domaće vino, mineralna i obična voda. Pivo, Cola, Fanta i vino iz vinske karte naplaćuju se po posebnom cjeniku. Za djecu do 15 godina odobravamo popust u iznosu od 30 %. Djeca do 5 godina ne plaćaju izlet. Da bi se izlet održao, potrebno je minimalno 8 osoba, dok je maksimalan broj osoba na brodu 12. Za grupe je moguće mijenjati itinerer i meni prema dogovoru. Uz opisane izlete, brodica se može unajmiti sa skiperom po dogovoru te se mogu naručiti i individualni izleti, proslave rođendana, godišnjica braka, obiteljska sastajanja, team building, vjenčanja, radionice.
 Izlet se naplaćuje u gotovini direktno na brodici, a za storno molimo javiti 24 sata prije održavanje izleta.
U slučaju da kapetan procijeni da je rizik plovidbe prevelik za dobrobit putnika ili je od DHMZ izdano upozorenje, organizator izleta zadržava pravo otkaza izleta bez naknade ili promjene itinerera.
Molimo putnike da se na brodici pridržavaju uputa kapetana te s obzirom na mogućnost mokrih površina paze na kretanje po brodici.