Mošćenička Draga Secret

Za sve one koji vole ploviti i razgledavati srednjovjekovne gradiće

Mošćenička Draga Secret

Mošćenička Draga trajanje IZLETA 5
sati

Mošćenička Draga Secret

Za sve one koji vole ploviti i razgledavati srednjovjekovne gradiće
Preporučujemo izlet u Mošćeničku Dragu udaljenu 75 min brodske vožnje od Voloskog. Nakon pristanka u luci možete boraviti na prirodnoj šljunčanoj plaži (kupanje moguće u ljetnim mjesecima) ili krenuti javnim autobusom do stare jezgre gradića Mošćenice poznatom po lođi i drevnom mlinu za masline (toš), odakle se pruža predivan pogled na Kvarner. Povratak autobusom do luke, ručak na brodu i ugodna vožnja natrag zaokružit će jedno opuštajuće i zanimljivo prijepodne na moru.


Mošćenička Draga

VERY SMALL SECRETS:
Napomena: Ručak je na bazi tri slijeda (predjelo ili juha, glavno jelo s prilogom, salata i desert). Pića uključena u cijenu karte su: piće dobrodošlice, domaće vino, mineralna i obična voda. Pivo, Cola, Fanta i vino iz vinske karte naplaćuju se po posebnom cjeniku. Za djecu do 15 godina odobravamo popust u iznosu od 30 %. Djeca do 5 godina ne plaćaju izlet. Da bi se izlet održao, potrebno je minimalno 8 osoba, dok je maksimalan broj osoba na brodu 12. Za grupe je moguće mijenjati itinerer i meni prema dogovoru. Uz opisane izlete, brodica se može unajmiti sa skiperom po dogovoru te se mogu naručiti i individualni izleti, proslave rođendana, godišnjica braka, obiteljska sastajanja, team building, vjenčanja, radionice.
 Izlet se naplaćuje u gotovini direktno na brodici, a za storno molimo javiti 24 sata prije održavanje izleta.
U slučaju da kapetan procijeni da je rizik plovidbe prevelik za dobrobit putnika ili je od DHMZ izdano upozorenje, organizator izleta zadržava pravo otkaza izleta bez naknade ili promjene itinerera.
Molimo putnike da se na brodici pridržavaju uputa kapetana te s obzirom na mogućnost mokrih površina paze na kretanje po brodici.