Mošćenička Draga Secret

Za sve one koji vole ploviti i razgledavati srednjovjekovne gradiće

Mošćenička Draga Secret

Mošćenička Draga trajanje IZLETA 5
sati

Mošćenička Draga Secret

Za sve one koji vole ploviti i razgledavati srednjovjekovne gradiće
Za sve Vas koji volite ploviti i razgledavati srednjovjekovne gradiće preporučujemo izlet u Mošćeničku Dragu udaljenu 75 min brodske vožnje od Opatije. Nakon pristanka u luci čeka Vas malo iznenađenje. Posjetit ćemo Kuću mora u kojoj, uz ostalo, možete naučiti kako se izrađuje tradicijska drvena barka, a i raspoznati različite zvukove na moru. U slobodno vrijeme možete boraviti na prirodnoj šljunčanoj plaži (kupanje moguće u ljetnim mjesecima) ili krenuti organiziranim prijevozom do stare jezgre gradića Mošćenice poznatom po lođi, drevnom mlinu za masline (toš) i predivnom pogledu na Kvarner. Povratak na brod, uživanje u ribljem ručku i ugodna vožnja natrag zaokružit će jedno opuštajuće i zanimljivo prijepodne na moru.


Mošćenička Draga

VERY SMALL SECRETS:
Napomena: Da bi se izlet održao, potrebno je minimalno 10 osoba, dok je maksimalan broj osoba na brodu 12. Za grupe je moguće mijenjati itinerer i meni prema dogovoru. Uz opisane izlete, brodica se može unajmiti sa skiperom po dogovoru te se mogu naručiti i individualni izleti, proslave rođendana, godišnjica braka, obiteljska sastajanja, team building, vjenčanja, radionice.
 Izlet se naplaćuje u gotovini direktno na brodici, a za storno molimo javiti 24 sata prije održavanje izleta.
U slučaju da kapetan procijeni da je rizik plovidbe prevelik za dobrobit putnika ili je od DHMZ izdano upozorenje, organizator izleta zadržava pravo otkaza izleta bez naknade ili promjene itinerera.
Molimo putnike da se na brodici pridržavaju uputa kapetana te s obzirom na mogućnost mokrih površina paze na kretanje po brodici.