Night Secret

Noćna vožnja

Night Secret

noćna vožnja brodom opatijskom rivjerom trajanje IZLETA 2
sata

Night Secret

NIGHT SECRET - Noćna vožnja
Da biste vidjeli Opatiju kako je prekrasno obasjana u toploj ljetnoj noći, dođite na noćnu vožnju od Voloskog do Lovrana. Dok brodica bešumno klizi kroz morsku pučinu, slušajte veselu glazbu s hotelskih terasa, promatrajte odsjaj lampi u moru te mjesečinu i zvijezde koje nam osvjetljavaju put. Čaša pjenušca, pokoji koktel ili pak domaća rakija bit će idealni za kraj jednog predivnog dana koji će Vam dugo ostati u sjećanju.


noćna vožnja brodom

VERY SMALL SECRETS:
Napomena: Ručak je na bazi tri slijeda (predjelo ili juha, glavno jelo s prilogom, salata i desert). Pića uključena u cijenu karte su: piće dobrodošlice, domaće vino, mineralna i obična voda. Pivo, Cola, Fanta i vino iz vinske karte naplaćuju se po posebnom cjeniku. Za djecu do 15 godina odobravamo popust u iznosu od 30 %. Djeca do 5 godina ne plaćaju izlet. Da bi se izlet održao, potrebno je minimalno 8 osoba, dok je maksimalan broj osoba na brodu 12. Za grupe je moguće mijenjati itinerer i meni prema dogovoru. Uz opisane izlete, brodica se može unajmiti sa skiperom po dogovoru te se mogu naručiti i individualni izleti, proslave rođendana, godišnjica braka, obiteljska sastajanja, team building, vjenčanja, radionice.
 Izlet se naplaćuje u gotovini direktno na brodici, a za storno molimo javiti 24 sata prije održavanje izleta.
U slučaju da kapetan procijeni da je rizik plovidbe prevelik za dobrobit putnika ili je od DHMZ izdano upozorenje, organizator izleta zadržava pravo otkaza izleta bez naknade ili promjene itinerera.
Molimo putnike da se na brodici pridržavaju uputa kapetana te s obzirom na mogućnost mokrih površina paze na kretanje po brodici.