Rijeka Secret

Obilazak tržnice i starog grada te pauza za kupovinu

Rijeka Secret

Rijeka trajanje IZLETA 4
sata

Rijeka Secret

Rijeka SECRET
Ukoliko volite urbane sredine, nudimo Vam jedinstven razgled trećeg po veličini grada u Hrvatskoj. Uplovit ćete u samo središte grada i iskrcati se tik kraj tržnice i korza kao i putnici parobroda pred sto pedeset godina koji su stizali direktno iz New Yorka. Posjetit ćete najljepšu tržnicu i ribarnicu na Jadranu i popiti kavu na poznatom riječkom korzu. U mnogobrojnim hrvatskim, ali i internacionalnim prodavaonicama, možete kupiti nešto za sebe ili vaše najmilije. Na povratku Vas čeka lagani ručak uz čašu vina i slatko iznenađenje.


lovran

VERY SMALL SECRETS:
Napomena: Ručak je na bazi tri slijeda (predjelo ili juha, glavno jelo s prilogom, salata i desert). Pića uključena u cijenu karte su: piće dobrodošlice, domaće vino, mineralna i obična voda. Pivo, Cola, Fanta i vino iz vinske karte naplaćuju se po posebnom cjeniku. Za djecu do 15 godina odobravamo popust u iznosu od 30 %. Djeca do 5 godina ne plaćaju izlet. Da bi se izlet održao, potrebno je minimalno 8 osoba, dok je maksimalan broj osoba na brodu 12. Za grupe je moguće mijenjati itinerer i meni prema dogovoru. Uz opisane izlete, brodica se može unajmiti sa skiperom po dogovoru te se mogu naručiti i individualni izleti, proslave rođendana, godišnjica braka, obiteljska sastajanja, team building, vjenčanja, radionice.
 Izlet se naplaćuje u gotovini direktno na brodici, a za storno molimo javiti 24 sata prije održavanje izleta.
U slučaju da kapetan procijeni da je rizik plovidbe prevelik za dobrobit putnika ili je od DHMZ izdano upozorenje, organizator izleta zadržava pravo otkaza izleta bez naknade ili promjene itinerera.
Molimo putnike da se na brodici pridržavaju uputa kapetana te s obzirom na mogućnost mokrih površina paze na kretanje po brodici.