Volosko Secret

Šetnja kroz Volosko i ručak uz vožnju brodom

Volosko Secret

volosko trajanje IZLETA 3
sata

Volosko Secret

Šetnja kroz Volosko i ručak uz vožnju brodom
Vođenje kroz Volosko (mjesto pod Učkom) te ručak uz vožnju brodom čine zanimljivu kombinaciju šetnje i plovidbe za sve one koji do sada nisu upoznali ovaj prekrasan mediteranski gradić. Šetnja počinje od gradske kuće, a kreće put škole, preko čudnovatog i spokojnog vološćanskog groblja kroz skalinade i volte do spomen ploče barkajolima Weyprechtove ekspedicije na Sjeverni pol. Nakon devedesetminutne šetnje slijedi ručak na brodici spremljen prema tradicionalnim receptima starih ribara, panoramska vožnja do Lovrana (bez stajanja) i natrag do Voloskog.


volosko

VERY SMALL SECRETS:
Napomena: Ručak je na bazi tri slijeda (predjelo ili juha, glavno jelo s prilogom, salata i desert). Pića uključena u cijenu karte su: piće dobrodošlice, domaće vino, mineralna i obična voda. Pivo, Cola, Fanta i vino iz vinske karte naplaćuju se po posebnom cjeniku. Za djecu do 15 godina odobravamo popust u iznosu od 30 %. Djeca do 5 godina ne plaćaju izlet. Da bi se izlet održao, potrebno je minimalno 8 osoba, dok je maksimalan broj osoba na brodu 12. Za grupe je moguće mijenjati itinerer i meni prema dogovoru. Uz opisane izlete, brodica se može unajmiti sa skiperom po dogovoru te se mogu naručiti i individualni izleti, proslave rođendana, godišnjica braka, obiteljska sastajanja, team building, vjenčanja, radionice.
 Izlet se naplaćuje u gotovini direktno na brodici, a za storno molimo javiti 24 sata prije održavanje izleta.
U slučaju da kapetan procijeni da je rizik plovidbe prevelik za dobrobit putnika ili je od DHMZ izdano upozorenje, organizator izleta zadržava pravo otkaza izleta bez naknade ili promjene itinerera.
Molimo putnike da se na brodici pridržavaju uputa kapetana te s obzirom na mogućnost mokrih površina paze na kretanje po brodici.